Voor Kinderopvang

KDV arrangement:

Kind of Kids is een cursus voor peuters vanaf 2 jaar. Het gaat om de belevingswereld en de fantasie van de peuters en hoe muziek daarin een rol speelt.
Dans, beweging op muziek en de muziek zelf komen volop aan bod. Tijdens de muziek en dans vergeten de peuters hun verlegenheid. Ze worden opener en krijgen meer zelfvertrouwen. Bovendien wordt d.m.v. muziek het concentratievermogen gestimuleerd. Met als extra pluspunt dat alle liedjes op gitaar worden begeleid. Hierdoor wordt muziek nog intenser beleefd.

BSO arrangement:

Ook de oudere kinderen krijgen de kans om muziek ├ęcht te beleven. Er is keuze uit 4 cursussen voor kinderen van 4 tot 12 jaar, aangepast aan de verschillende niveaus. Er zou desgewenst voor (groot)ouders en leiding tijdens de laatste les een uitvoering kunnen plaatsvinden.

KIND of Dancing: 5 lessen toegespitst op dans en beweging, aangepast aan elk groepsniveau. Denk hierbij aan het uitvoeren van een folksdans of stoere streetdance. In deze lessen worden losse technieken aan elkaar geplakt en ontstaat er een heuse choreografie en na 5 lessen dans jij net als in een videoclip!

KIND of Singing: Leer zingen met behulp van de juiste techniek van ademhalen. Oefen jouw favoriete liedje, alleen of samen , en na een paar lessen sta jij misschien wel een optreden te geven!

KIND of Playing: Heb je altijd al gitaar willen leren spelen? Pak dan nu je kans! Tijdens de gitaar lessen maak je kennis met de toonladder en de open basis akkoorden en leer je hoe je zelf de gitaar kunt stemmen. Uiteindelijk speel je misschien wel mee met je favoriete liedje!
Heb je nog geen gitaar? Geen probleem, er zijn kindergitaren aanwezig tijdens de les.

Mail voor meer info en/of vragen naar: info@kindofmusic.nl