Voor scholen

Arrangementen:

Scholen hebben de keuze uit diverse lespakketten, aangepast aan de verschillende niveaus.
In alle gevallen wordt er gewerkt met een cyclus van 5 weken (aangepast aan elk gewenst niveau).
In alle bouwen zal er – naast het aanbod van theoretische kennis, dans, zang en instrumenten – gedurende de lessen ook ruimte zijn voor eigen inbreng van de leerlingen.
Bovendien zou er desgewenst voor (groot)ouders, leerlingen en leerkrachten na de laatste les een uitvoering kunnen plaatsvinden.
Dit kan zijn in een ruimte in de school, zoals een aula of speelzaal.
Een optreden bij theater CulturA & ZO te Nootdorp behoort ook tot de mogelijkheden.

KIND of Talent: Muziek, dans, presenteren, hobby, sport, goochelen, tekenen…..een kleine greep uit de talenten van de kinderen uit jouw groep. Alleen wist je het (nog) niet. Wat is jouw talent?? Wat wil jij graag laten zien aan anderen?
In 5 weken tijd kom ik jouw groep motiveren en assisteren om een mooie show neer te zetten. Uiteindelijk werken jullie, als groep, zelf toe naar een Talentenshow waar nog lang over gesproken gaat worden!!Vergeet niet dat jij andere kinderen kunt inspireren. Door middel van “tips & tricks” zetten we samen de puntjes op de i en zorgen we samen voor een spetterende show op de afsluitende les!!

KIND of Dancing: 4 lessen toegespitst op dans en beweging, aangepast aan elk groepsniveau. Denk aan een flashmob of het aanleren en uitvoeren van een streetdance. Zo zien de kinderen hoe je een dans opbouwt en losse techniekoefeningen aan elkaar plakt. Zo ontstaat er een heuse choreografie en na 5 lessen dans jij de sterren van de hemel!

KIND of Singing: Leer zingen met behulp van de juiste techniek van ademhalen tijdens het zingen. Oefen jouw favoriete liedje, alleen of samen, en na een aantal lessen sta jij misschien wel een performance te geven. Ben jij de nieuwe Idol van de school?

KIND of Playing: Droom je ervan om een instrument te bespelen? Dit is je kans. Na 4 lessen speel je met je groep mee op jullie favoriete lied of creƫren jullie misschien wel een geheel eigen arrangement. Zo krijg je al snel in de gaten hoe het is om samen van niets iets heel moois te maken. Iedereen heeft een belangrijke functie binnen de groep.

Kijk voor meer informatie op de tarievenlijst.

Mail voor meer info en/of vragen naar: info@kindofmusic.nl